truck VÓÓR 15:00 UUR BESTELD BINNEN 48 UUR IN HUIS! 0341 414 060

Spijkerspecialist.nl levert álle benodigdheden voor professionele hechttechniek. Van nieten, nagels, krammen en schroeven in allerlei soorten en maten tot apparatuur zoals tackers, compressoren en slanghaspels. En bijbehorende producten, zoals veiligheidsbrillen en werkhandschoenen. Dat alles zeer gunstig geprijsd.

Topmerken en eigen servicedienst

Onze klanten zijn bouwbedrijven, dhz-zaken, glaszetters, handige particulieren, stoffeeerders, zzp-ers, bouwers van chalets, prefab-daken, dakkapellen, schuttingen en tuinhuisjes. Zij kiezen voor de grote meerwaarde van topmerken Senco en Expandet, die garant staan voor gebruiksgemak, een lange levensduur en optimale veiligheid. Alle gereedschappen zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

Service & Advies

Is een reparatie nodig? Onze eigen, mobiele servicedienst lost het defect in no-time op, want uw probleem = ons probleem.  
Wilt u een advies over bijv. uw aankoop of het onderhoud van uw product, bel ons dan s.v.p. op 0341 414 060.

Optimaal profiteren

Als klant profiteert u optimaal van de voordelen van online business. Daarom bestellen professionals spijkers, nieten en apparatuur bij Spijkerspecialist.nl. U betaalt niét mee aan een dure showroom. Of aan het vorstelijke salaris van een vertegenwoordiger. Ons uitgebreide assortiment staat 24/7 in de ‘etalage’ van onze webwinkel.

Gunstige prijzen

Alle processen zijn geautomatiseerd. Zo bieden we alles wat met professioneel hechtwerk te maken heeft, aan tegen zeer gunstige prijzen. Gewoon, omdat het kan!

Klantvriendelijk en persoonlijk

Stapt Spijkerspecialist.nl af van de ‘ouderwetse’ manier van zaken doen? Nee, dat niet! Wij combineren de voordelen van een klantvriendelijke webshop met de mogelijkheid van persoonlijk contact. Voor bijv. een goed advies of een klacht (die hebben we natuurlijk liever niet).

Hier kunt u op rekenen

  • SNELLE BEZORGING
  • ADVIES OP MAAT
  • TOPMERKEN                                 
  • EIGEN SERVICEDIENST
  • RETOURSERVICE