VÓÓR 15:00 UUR BESTELD BINNEN 48 UUR IN HUIS! 0341 414 060

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen op de volgende manieren:

Contant bij afhalen
Na een afspraak per telefoon of mail haal je de bestelling op bij De Spijkerspecialist, Eendenparkweg 39, 3852 LG Ermelo. 


Via iDEAL
In de webshop regel je, tijdens het bestelproces, de betaling via de rekening bij je eigen bank. Veilig en zonder extra kosten!  

Via een rembourszending (voor consumenten)
Als consument kun je kiezen voor deze optie. Je betaalt dan bij aflevering de kosten van je bestelling (incl. de normale verzendkosten) + extra-rembourskosten ad. €. 9,95, waarvoorde pakketbezorger ons belast. Treft de pakketbezorger je niet thuis of heb je het te betalen bedrag niet bij de hand, dan ontvang je een kenniskeving (in de bus). Je kunt het pakket dan binnen twee weken ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Hier kun je met PIN betalen. 

Via betaling achteraf (voor bedrijven en instellingen)
Tijdens het bestellen log je in met je account en kies je voor de betaalmethode ‘betaling achteraf”. De betaaltermijn is 14 dagen, ingaande na uw ontvangst van de bestelling. Nog geen account? Maak dit dan aan tijdens het bestelproces. Na toetsing van je (bedrijfs-)gegevens ontvang je een bevestiging, dat je voortaan op factuur kunt bestellen. Dat is prettig zaken doen!

Service

Heb je een vraag? De kans is groot dat je het antwoord hieronder vindt.
Zo niet, bel dan s.v.p. even naar onze klantenservice: (0341) 414 060.