truck VÓÓR 15:00 UUR BESTELD BINNEN 48 UUR IN HUIS! 0341 414 060

Wilt u spijkers kopen?

U kunt misschien niet altijd geschikte spijkers kopen in een bouwmarkt, maar bij Spijkerspecialist zit u altijd goed. Wij hebben alle spijkers die u nodig heeft voor uw bouwproject. Heeft u lange spijkers, spijkers met koppen of rvs spijkers nodig? Alle soorten en maten vindt u bij Spijkerspecialist.nl. Tevens verkopen we ook spijkers speciaal voor uw eigen tacker of spijkerpistool. Wanneer u voor 15:00 besteld heeft binnen 48 uur de bestelling in huis. Ook wanneer u iets moet verwijderen hebben wij de juiste producten om u op weg te helpen. 

Welke spijker heb ik nodig?

Of u nu een doe-het-zelf DIY project hebt, of een professional bent in de bouw. Voor iedere klus heeft u andere spijkers nodig. Al onze spijkers zijn scherp geprijsd in de webshop. Ieder type heeft een duidelijke beschrijving en specificaties. Op deze manier kunt u gemakkelijk de spijker of nagel vinden voor uw project. Ook kunt u ze op deze manier makkelijk vergelijken met elkaar. 

Spijkers of draadnagels?

Spijker en draadnagel zijn twee termen die we vaak terug zien komen. Wat is het verschil tussen draadnagels en spijkers? Tegenwoordig gebruiken we geen spijkers meer, maar draadnagels. Maar wat is de betekenis van een draadnagel en spijker? Draadnagels worden door een machine gemaakt uit metaaldraad en voorzien van een kop en een punt. Daarnaast is de kop ruw, zodat het makkelijker wordt om met een hamer erop te slaan. Spijkers daarentegen werden met de hand gemaakt. 

Soorten spijkers en draadnagels

Spijkers en draadnagels zijn er in diverse soorten en maten. Het materiaal is wel overal hetzelfde, namelijk metaal. Maar welke spijker of nagel heeft u nodig voor uw klus? 

Draadnagel verloren kop

Een synoniem voor draadnagel verloren kop is draadnagel verzonken kop. Dat komt omdat de draadnagel een minimale kop heeft. Zodra de draadnagel met verloren kop in het hout is geslagen verdwijnt de kop. Vervolgens wordt er nog met een dreven nageslagen. Hierdoor blijft er een klein gaatje over die je dicht kunt plamuren. Zo zie je niets meer van de houtverbinding. Deze draadnagels zijn dus geschikt voor hout op hout. Wat veel verkocht wordt zijn rvs draadnagels met een verloren kop. 

Gestuikte draadnagels

Een gestuikte draadnagel is geschikt voor timmermansbevestigingen. De kop kan worden verzonken, dichtgekit of weg geplamuurd. 

Schroefnagels verzonken kop

De schroefnagel met verzonken kop, ook wel schroefnagel verloren kop, is geschikt voor het bevestigen van houtplaten, spaanplaten en blinde vloeren. Dit type nagel heeft een hoge weerstand tegen lostrekken. 

Ankernagels

Met ankernagels kunt u verschillende raveeldragers en bouwankers bevestigen aan een houten constructie. Denk hierbij aan: regeldragers, hoekankers, stripankers en balkdragers. De gegalvaniseerde ankernagels zijn verkrijgbaar op strip. We verkopen speciaal voor de ankernagels verschillende tackers. 

Asfaltnagels

Asfaltnagels kunt u gebruiken voor asfaltpapier en om dakbedekking eenvoudig vast te zetten op hout. De asfaltspijkers beschikken over een grote ronde en platte kop, die voorkomt dat uw dakbedekking scheurt en zorgt door zijn grote kop dat de asfaltnagel een stevige houvast heeft en een groot klembereik. De asfaltnagels zijn gegalvaniseerd. Om de asfaltnagels snel en makkelijk te bevestigen, raden wij deze asfaltnagels tackers aan. Onze asfaltnagels op rol zijn hiervoor ideaal. 

Betonnagels

Wat is een betonnagel? Betonnagels zijn korte spijkers met een grote kop en meestal gegalvaniseerd. Zoals de naam al zegt zijn dit spijkers voor beton of baksteen. Betonnagels zijn gemaakt van hard staal en bevat ribbels. Daardoor hecht de spijker zich in beton. Dus wilt u een spijker in beton of een spijker in de muur bevestigen raden wij deze betonnagels zeker aan. Om betonnagels te bevestigen kunt u het beste een betonnagel tacker gebruiken. Deze schieten betonnagels gemakkelijk in het beton. 

DA nagels

De DA nagels worden ook wel afwerkspijkers genoemd. Ze worden voor meerdere doeleinden gebruikt. Vooral in de meubel- en interieurindustrie. Bijvoorbeeld: strips, decoraties, deur, raamlijsten, plaatmateriaal en glaslatten. We hebben RVS spijkers, DA afwerkspijkers gegalvaniseerd, DA nagels aluminium en DA afwerkspijkers hard staal. In ons assortiment hebben wij diverse soorten, merken en maten afwerkspijkermachines geschikt voor de DA-nagels. Hiermee haalt u een kwalitatief sterk stuk gereedschap in huis. DA nagels zijn goede spijkers voor tackers. 

Duplexnagels

Wat zijn duplexnagels? Duplexnagels zijn te gebruiken voor houten objecten. Enkele voorbeelden zijn: pallets, kratten, bekistingen, latten en bekleding. Uw duplexnagels slaat u natuurlijk niet met de hand in uw project, maar laat u doen door een gespecialiseerde machine. Met een (pneumatische) trommelspijkermachine bevestigt u de duplexnagels het snelst. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar levert u ook hoge kwaliteit. 

Stripspijkers

Stripnagels zijn simpelweg spijkers op strip. De stripnagel kan onder een hoek staan van een bepaalde graden worden geleverd. Wij hebben stripspijkers 17 graden, stripspijkers 20 graden, stripspijkers 24 graden en stripspijkers 34 graden. De spijkers in band worden voornamelijk gebruikt bij hout op hout verbindingen. Zoals het vastzetten van houten ondervloeren, daklatten, pallets en andere houten constructies. Als je de stripspijkers in buiten gebruikt gebruikt je zwaar verzinkte stripspijkers of RVS stripspijkers. Daarnaast zijn er ook nog blanke onbewerkte stripspijkers en gegalvaniseerde stripspijkers. Om de stripspijkers te bevestigen hebben we diverse stripspijkermachines. De stripspijkertackers verwerkt de spijkers in een hoge snelheid. Daardoor bent u zo klaar met uw klus. 

T-nagels

T-nagels worden voornamelijk gebruikt voor bevestigingen in beton, hout en staal. De dikte van de t-nagels zijn allemaal gelijk aan elkaar, namelijk 2.2mm. De lengte van de t-nagels uit ons assortiment verschillen echter wel. T-nagels zijn wel lange spijkers. Het is van belang om goed te weten welke lengte u vooraf nodig heeft, om zo onnodige fouten te voorkomen. Enkele voorbeelden waar u de t-nagels voor kunt gebruiken zijn: panlatten, vloerdelen, houten constructies en diversen anderen materialen. Daarnaast hebben we ook diverse T-nagelmachines. De voordelige T-nageltackers zijn handig als u de t-nagels snel en gemakkelijk wilt bevestigen. 

Trommelspijkers

Trommelspijkers oftewel coilnailers zijn voor veel toepassingen te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn kratten, vloeren, muurbekleding, hekwerken, houten constructies en verpakkingen. Door een breed scala aan lengtes en diameters vindt u gemakkelijk de juiste lengte trommelspijker die geschikt is voor u en uw klus. Zo hebben we bijvoorbeeld lange spijkers en RVS spijkers. Daarnaast hebben wij ook diverse trommelspijker tackers die goed aansluiten bij de coilnailers. Dit zijn ideale spijkers voor de tacker. 

Welke maat spijkers?

Weet u niet welke maat spijkers u nodig heeft? Wij kunnen u verder op weg helpen bij het vinden van geschikte spijkers. Ook wanneer u een grote hoeveelheid spijkers nodig heeft kunnen wij u helpen. Welke vraag u ook heeft ons personeel staat altijd klaar voor persoonlijk advies. U kunt gemakkelijk bellen naar 0341 414 060 of mail ons.