5 artikelen

Stripspijkermachines van Senco voor een betaalbare prijs
De vakman kent waarschijnlijk de machines en andere artikelen van Senco wel. Dit merk schroef- en spijkermachines gaat een leven lang mee en doet altijd wat het moet doen. Doorgaans zijn Senco stripspijkermachines zeer aan de prijs. Bij de Spijkerspecialist kunt u echter stripspijkermachines aanschaffen voor een aantrekkelijk lage prijs. U koopt direct bij ons in via de webwinkel, waardoor wij de prijzen laag kunnen houden.

Wat kunt u met stripspijkermachines?
Een stripspijkermachine is een apparaat waarmee u op hoge snelheid stripspijkers kunt verwerken. Dit doet u met een machine vele malen sneller dan met de hand. Als u op dagelijkse basis vaak met stripspijkers in de weer bent, kan een van de stripspijkermachines van Senco u veel tijd besparen. Bovendien is het minder zwaar om met een machine te werken, werkt u veiliger en raakt u minder snel vermoeid. Met de Senco stripspijkermachines kunt u grofweg twee soorten stripspijkers verwerken:

• D-kop stripspijkers
• Rondkop stripspijker

De stripspijkermachines die u via de Spijkerspecialist aanschaft werken op lucht of gas. Voor een op lucht aangedreven machine heeft u een compressor nodig, voor een op gas werkzame machine gebruikt u gaspatronen. Ook deze schaft u eenvoudig aan in de webwinkel van de Spijkerspecialist. U beschikt al over een stripspijkermachine vanaf enkele honderden euro’s, waarbij u ook handige accessoires en een koffer krijgt. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere machines en toebehoren, zoals een schroefmachine van Senco of een trommelspijkermachine. Wij hebben alles in huis voor een snelle en automatische verwerking van schroeven en spijkers. Perfect voor professionals in de bouw en industrie.

Vandaag besteld, overmorgen in huis
De Spijkerspecialist onderscheidt zich door het hoogwaardige assortiment, lage prijzen én snelle levertijden. Als u vandaag voor 15:00 uur besteld, heeft u uw bestelling overmorgen al in huis. Wij leveren namelijk altijd binnen 48 uur als u voor de middag besteld heeft. Kies ook voor voordeel en gemak en bestel uw stripspijkermachines en andere benodigdheden bij de Spijkerspecialist.