truck VÓÓR 15:00 UUR BESTELD BINNEN 48 UUR IN HUIS! 0341 414 060

Bent u op zoek naar nieten voor uw tacker?

Er zijn veel verschillende nieten in alle soorten en maten. Per tacker en model zijn er andere nieten nodig. Bij Spijkerspecialist.nl bieden we een ruim assortiment nieten en tackers aan. Of u nou een grote professionele klus heeft of een klein klusje in huis. Door het uitgebreide aanbod hebben wij altijd hetgeen wat u zoekt! Maar wat heeft u precies nodig?

Dutack nieten

Speciaal voor de Dutack tacker zijn er ook Dutack nieten. Er zijn verschillende Dutack series terug te vinden op onze site. Namelijk de 6000 serie, 700 serie en de 800 serie. 

Dutack nieten 6000 serie

De Dutack 6000 serie is geschikt voor het bevestigen van plaatmaterialen. We hebben hiervan RVS nieten en verzinkte nieten. Er zijn maten tussen de 10 mm en 25 mm beschikbaar. Daarnaast zitten er zelfs 5000 nieten in een doos. Zo heeft u voorlopig genoeg nieten. Deze nieten zijn bestemd voor de Dutack nietentacker.

Dutack nieten 700 serie

De Dutack 700 serie is geschikt voor houtconstructies en het vastzetten van gaas. We hebben hiervan RVS en verzinkte nieten. Er zijn maten tussen de 20 en 64 mm beschikbaar. Er zitten 10.000 nieten in een doos. Hierdoor weet u zeker dat u voldoende nieten in huis hebt. Vind hier ook de Dutack tacker Pro die ideaal is bij deze nieten. 

Dutack nieten 800 serie

De Dutack 800 serie, ook wel dundraadnieten, zijn er zowel verzinkt als in roestvrijstaal. Onze RVS nieten en verzinkte nieten zijn geschikt voor het bevestigen van onder andere stof, textiel en folie. De maten die wij aanbieden zitten tussen de 6 en 16 mm. Er zitten 10.000 nieten verpakt in een doos, zodat u direct genoeg nieten ter beschikking hebt. Deze Dutack tacker is gebruikelijk bij deze serie nieten. 

Hikoki nieten

Ook voor het merk Hikoki hebben wij speciale nieten op onze website. Dit zijn gegalvaniseerde nieten van 6 tot 13 mm. De nieten zijn van hoge kwaliteit en verpakt in een doos met 4800 stuks. Ook op zoek naar de tacker? Bekijk de Hikoki nietmachine hier!

Makita nieten

Ook voor het bekende merk Makita zijn er tacker nieten. We hebben deze in diverse maten. Neem een kijkje op de pagina Makita nieten en vind hier meer informatie over de inhoud en specificaties. Tacker Makita nodig? Natuurlijk heeft Spijkerspecialist ook Makita tackers.

Rapid nieten

Als u op zoek bent naar Rapid nieten, bent u hier op de juiste plek! Wij hebben een ruim aanbod scherp geprijsde Rapid fijndraad-, vlakdraad-, kabel- en dundraadnieten. Hierin beschikken we over maten tussen de 4 en 14 mm. Voor de Rapid nieten bieden wij een groot assortiment slaghamers

Senco nieten

Er zijn tientallen soorten Senco nieten. Zo zijn er bijvoorbeeld A-nieten, BC-nieten, M-nieten en hekwerk nieten. Bekijk alle Senco nieten hieronder.

Senco A-nieten

Waar gebruikt u A-nieten voor? Ze zijn te gebruiken voor meubelstoffering, doek, isolatie, kistjes, folie en schoenen. De gegalvaniseerde A-nieten van Senco zijn beschikbaar in diverse maten. We hebben ze van 4 tot 16 mm in grootverpakking. Daarnaast is er speciaal voor A-nieten ook een nietentacker

Senco AT-nieten

De AT-nieten van Senco zijn ook ideaal voor meubelstoffering, doek, isolatie, kistjes, folie en schoenen. We hebben AT-nieten in twee soorten draadmateriaal. Namelijk gegalvaniseerde nieten en RVS nieten. De nieten zijn in grootverpakking, zodat u altijd genoeg nieten in huis hebt. 

Senco BC-nieten

Senco B-nieten, ook wel rozetten genoemd, zijn te gebruiken voor DPC/EPDM, verpakking, beschoeiing, land- en tuinbouw, doek, folie en plastic. We hebben gegalvaniseerde Senco rozetten in 16 mm in een doos van 2200 stuks. Daarnaast beschikken we over een speciale Senco niettacker die ideaal is voor BC-nieten. 

Senco C-nieten

C-nieten zijn ideaal voor meubelstoffering, doek, isolatie, kistjes, folie en schoenen. Spijkerspecialist.nl beschikt over maten tussen de 4 en 16 mm. We hebben gegalvaniseerde nieten, hard staal nieten en RVS nieten in grootverpakking. 

Senco F-nieten

Voor stoffering, doek, isolatie, kistjes, bedden, verpakkingen en doosjes zijn de Senco F-nieten te gebruiken. We hebben gegalvaniseerde nieten en RVS nieten in grootverpakking. Spijkerspecialist.nl heeft diverse maten tussen de 6 en 16 mm. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tackers die ideaal zijn voor F-nieten. Bekijk hier alle nieten en tackers. 

Senco Hekwerk-nieten

Hekwerk nieten worden toegepast om hele hekwerken te kunnen vastzetten. Ook is het te gebruiken bij landbouw, tuinwerkzaamheden en om draad op hout te bevestigen. Het is een 31 hekwerk niet. De hekwerk nieten zijn er in de maten 3,15 x 33 mm en 3,15 x 40 mm in grootverpakking. Om de hekwerk-nieten te bevestigen is er een speciale hekwerk nietmachine. Deze hekwerk tacker is slangloos en heeft een krachtige motor.

Senco L-nieten

Voor zowel grote als kleine klussen zijn L-nieten erg populair. Deze worden gebruikt voor kasten, kistjes, lades, stoffering, dakranden, ondervloeren, rasters en isolerende beplatingen. We hebben gegalvaniseerde nieten en RVS nieten in een verpakking van 5000 stuks. Spijkerspecialist.nl beschikt over L nieten tussen de 12 en 38 mm. Maar ook zijn er verschillende nieten tackers die ideaal zijn bij L-nieten. 

Senco M-nieten

Ook de M-nieten zijn geschikt voor kasten, kisten, lades, dakranden, ondervloeren, rasters en isolerende beplatingen. De gegalvaniseerde en RVS nieten zijn verkrijgbaar in een doos met 5000 stuks. Zo heeft u meteen voldoende nieten in huis. U kunt bij Spijkerspecialist.nl maten vinden tussen de 12 en 38 mm. Natuurlijk hebben we nietentackers voor M-nieten. 

Senco N-nieten

Zoekt u naar N-nieten? Deze kunt u gebruiken voor kasten, kisten, lades, dakranden, ondervloeren, rasters en beplating. Er zijn drie soorten draadmateriaal voor N-nieten beschikbaar: blank, roestwerend en gegalvaniseerd. We verkopen N nieten vanaf 19 mm tot en met 63 mm in grootverpakking. Om gemakkelijk de N-nieten in te slaan zijn er diverse voordelige niettackers te koop op onze site. 

Senco P-nieten

P-nieten kunnen gebruikt worden bij vele soorten klussen. Het wordt gebruikt bij beplating, isolatie folie, dakplaten, dakdoek, kartonnen containers, schuim, isolatie plaat, meubels, kasten, lijsten en hoekverbindingen. Alle P nieten zijn gegalvaniseerd en verkrijgbaar van 12 tot 50 mm in grootverpakking. Bent u geïnteresseerd in P-nieten of een tacker hiervan? 

Senco Q-nieten

Daarnaast hebben we ook Q-nieten. Deze worden gebruikt voor constructie, beplating, ondervloeren, rasters, kozijnen, hekwerk, pallets, kratten, kisten, raggels en meubels. De Q nieten hebben we in blank draadmateriaal en gegalvaniseerd draad materiaal. Ze zijn te vinden in verschillende maten tussen de 38 en 63 mm. Mocht u op zoek zijn naar tackers voor Q-nieten hebben we een aantal aanbevolen nietmachines onderaan deze pagina.

Senco U-nieten

Onze U-nieten met liquor finish zijn geschikt voor verpakkingen en het sluiten van dozen. De U nieten zijn verpakt in dozen met 2000 stuks, zodat u direct genoeg nieten ter beschikking hebt. We hebben 15 mm, 18 mm en 22 mm U-nieten. Daarnaast bieden we ook diverse dozenhechters aan op onze website. 

Welke tacker kopen?

Voor elke klus is er een andere tacker nodig. Hierboven kunt u precies terugvinden welke nieten er nodig zijn bij iedere klus. Daarbij staan ook onze aanbevolen tacker nietmachines. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Welke nieten heb ik nodig?

Door ons brede scala aan doe-het-zelf producten weet u misschien niet meteen welke nieten u nodig heeft. Bij ieder product staan de specificaties duidelijk beschreven. Zo weet u dat u altijd de beste keuze maakt. Wilt u graag advies hebben over de juiste producten om uw project te laten slagen? Wij helpen u graag! U kunt gemakkelijk bellen naar 0341 414 060 of mail ons.