4 artikelen

Voordelig gaspatronen bestellen
Als professioneel gebruiker van gaspatronen wilt u alleen hoogwaardige patronen die u veilig kunt gebruiken onder alle omstandigheden. Dan vallen de gaspatronen of gascellen van Senco zeker aan te raden. Deze gaspatronen zijn te gebruiken bij nagenoeg alle temperaturen en geven een constante impuls af aan het apparaat waaraan het patroon gekoppeld is. Voordelig Senco gaspatronen bestellen is mogelijk bij de Spijkerspecialist. De Spijkerspecialist biedt u de mogelijkheid online alles te bestellen op het gebied van nieten, schroeven en accessoires voor deze werkzaamheden.

Soorten gaspatronen
Als u Senco gaspatronen nodig heeft kunt u kiezen uit een aantal varianten:

• Pakket van twee stuks met een inhoud van 18 gram
• Pakket van twee stuks met een inhoud van 40 gram
• Pakketten van twaalf stuks, met een inhoud van 18 of 40 gram

U kiest dus zelf hoeveel gaspatronen u afneemt en van welke sterkte. Als u normaliter andere gaspatronen gebruikt en de Senco patronen wilt uitproberen, is het pakket van twee stuks ideaal. U kunt al voor minder dan dertig euro (excl. btw) ervaren hoe prettig de producten van Senco werken.

Compatibiliteit
De Senco gapatronen gebruikt u bij voorkeur met machines van het merk Senco, bijvoorbeeld de Senco hoekankermachine. Deze machine wordt aangedreven door één enkel gaspatroon, waarmee u tot wel 3400 maal een anker kunt aanbrengen. Deze en andere machines vindt u ook bij de Spijkerspecialist, zodat u alles voor uw bedrijf met één bestelling aan kunt schaffen.

Het voordeel van werken met gaspatronen
Apparaten die werken op gaspatronen maken een andere aandrijving – elektrisch – overbodig. Daardoor hoeft u niet met slangen te werken, en werkt u dus draadloos. Dit werkt een stuk prettiger en veiliger. Bovendien gaan gaspatronen ontzettend lang mee en heeft u ook geen compressor nodig om de juiste kracht te genereren. Wij laten u graag kennismaken met deze handige manier van werken, en kunnen u advies geven als u over wilt stappen op een met gas aangedreven apparaat.