7 artikelen

Noodzakelijk onderhoud aan uw spijkermachine
Een Senco spijkermachine is bedoeld om een leven lang mee te gaan. Daarvoor moet u de machine wel goed onderhouden. Vooral bij intensief gebruik is het verstandig de machine regelmatig schoon te maken. In stoffige omgevingen waar zaagsel en houtstof rondvliegen, kan uw machine hier hinder van ondervinden. Daarom heeft Senco een aantal artikelen op de markt gebracht waarmee u uw machine kunt schoonmaken en oliën. Wij raden dan ook ten zeerste aan uw machine te reinigen en smeren met deze producten. Daar vallen onder:

• Tacker olie voor penumatische machines
• Senco smeerolie
• Complete schoonmaakset
• Smeerolie voor compressoren

U kunt ook bij de Spijkerspecialist terecht voor alles wat u nodig heeft om uw machines en compressoren vrij van vuil te houden. Zo gaan uw apparaten langer mee, waar u natuurlijk groot voordeel van heeft. Zo hoeft u minder snel een vervangend apparaat aan te schaffen omdat uw oorspronkelijke tacker of spijkermachine langer mee gaat. Bovendien werkt een goed onderhouden machine nu eenmaal beter, prettiger én veiliger. Een haperende machine zorgt voor een langzamere verwerking van spijkers en brads, en kan in het ergste geval kapot gaan of uw project vernielen. Hoewel Senco machines dit niet snel zullen doen, raden wij toch aan goed te zorgen voor uw apparatuur met de schoonmaakmiddelen van Senco.

Goed onderhoud plegen
Als u net bent overgestapt op een automatische spijkermachine van Senco weet u wellicht nog niet hoe u deze goed kunt onderhouden. Gelukkig kunnen de medewerkers van de Spijkerspecialist u hierbij helpen.Daarnaast kunt u zelf ook online diverse video’s vinden die u uitleggen hoe u uw tacker en spijkermachine in perfecte conditie houdt.

Machines met gasaandrijving schoonhouden
Uw spijkermachine die aangedreven wordt op gaspatronen kunt u schoonhouden met de speciale schoonmaakset voor dit soort machines. Deze bieden wij uiteraard ook aan in onze webwinkel. Ook voor deze artikelen geldt dat deze uiterlijk 48 uur na uw bestelling (geplaatst voor 15:00 uur) worden verzonden. Ten slotte betaalt u nooit te veel, ook niet voor accessoires en schoonmaakmiddelen. Bestel vandaag nog uw smeerolie of schoonmaakmiddel voor Senco spijkermachines bij de Spijkerspecialist.